VSBo söker arbetsledare

Vaggeryd-Skillingaryds Bostads AB söker arbetsledare

VSBo är ett allmännyttigt bostadsbolag i Vaggeryds Kommun som äger och förvaltar drygt 1000 lägenheter och en del lokaler.

OM TJÄNSTEN

Vi förstärker nu vårt team med en erfaren arbetsledare.

Vi kan erbjuda dig en tjänst i en organisation där vi har starkt kundfokus och ett serviceinriktat förhållningssätt. Du kommer bli en del i ett team med trevliga arbetskollegor som jobbar nära tillsammas och är engagerade. Eftersom vi jobbar nära kunden är det viktigt för oss att vara utåtriktade och positiva och vi har roligt på jobbet!

Tjänsten innebär lägenhetsbesiktning, samordning av underhållsprojekt och personalansvar. Arbetet innebär kontinuerlig kontakt med hyresgäster och andra berörda och nära samarbete med anställda och entreprenörer.

OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av den här typen av arbetsuppgifter. God teknisk kunskap på området är nödvändig. Det är värdefullt för oss att du har erfarenhet av projektledning och gärna vana vid upphandlingar/LOU. Förmåga att samarbeta med kunder och anställda är viktig liksom noggrannhet och organisationsförmåga. Körkort och tillgång till egen bil krävs och vi förutsätter goda kunskaper i svenska. Lokalkännedom och närvaro i kommunen är en fördel.

Arbetet innebär stor frihet under ansvar och kräver ett uppriktigt engagemang för verksamheten. Vi ska tillsammans arbeta för bästa möjliga service till våra hyresgäster, varför alla våra anställda ska vara beredda att rycka in där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

KONTAKT

Upplysningar

Lämnas av Satu Jonsson 0393-67 86 79.

Du är välkommen med din ansökan med löneanspråk, märkt arbetsledare, till satu.jonsson@vaggeryd.se .

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 18 mars.

Välkommen med din ansökan!

Vaggeryd-Skillingaryds
Bostads AB

Box 172
567 24
Vaggeryd

Besöksadress:

Järnvägsgatan 20
Vaggeryd
08.00-16.00

Telefon:

0393/67 86 71
10.00-16.00

E-post:

vsbo@vaggeryd.se

Fax:

0393 - 67 86 78.