VSBo söker snickare

VSBo är ett allmännyttigt bostadsbolag i Vaggeryds Kommun som äger och förvaltar drygt 1000 lägenheter och en del lokaler.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innefattar underhålls- och reparationsarbete i VSBo:s fastighetsbestånd, både utvändigt och invändigt, tillsammans med våra övriga hantverkare.

Arbetet innebär kontinuerlig kontakt med hyresgäster och andra berörda och nära samarbete med övriga anställda och våra entreprenörer. Arbetsplatsen är ofta våra hyresgästers hem vilket kräver känsla för service och att samarbetet mellan alla berörda fungerar smidigt.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren snickare med god teknisk kunskap på området. Förmåga att samarbeta med kunder och anställda är viktig liksom noggrannhet och organisationsförmåga. Vi förutsätter att Du är självgående och kan ta egna initiativ.

Du måste ha körkort och vi förutsätter goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Lokalkännedom och närvaro i kommunen är en fördel. Arbetet innebär stor frihet under ansvar och Du måste fungera på ett bra sätt tillsammans med oss andra på VSBo. Vi ska arbeta tillsammans för bästa möjliga service till våra kunder varför alla våra anställda ska vara beredda att rycka in där det behövs.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Upplysningar

Upplysningar om tjänster och företaget lämnas av Satu Jonsson 0393 / 67 86 79.

Vi tillämpar kollektivavtalet för Fastighetsanställdas Förbund.

Skicka in Din ansökan, märkt snickare. Vi gör vårt urval fortlöpande.

Vi vill ha Din ansökan på mail satu.jonsson@vaggeryd.se 

Vaggeryd-Skillingaryds
Bostads AB

Box 172
567 24
Vaggeryd

Besöksadress:

Järnvägsgatan 20
Vaggeryd
08.00-16.00

Telefon:

0393/67 86 71
10.00-16.00

E-post:

vsbo@vaggeryd.se

Fax:

0393 - 67 86 78.