Vill Du sommar- eller säsongsjobba hos VSBo?

VSBo är ett allmännyttigt bostadsbolag i Vaggeryds Kommun som äger och förvaltar drygt 1000 lägenheter och en del lokaler. Fastigheterna finns huvudsakligen i Skillingaryd och Vaggeryd men även i Hok och Klevshult.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av gräsklippning, rensning av rabatter, klippning av häckar, buskar odyl samt plocka skräp och hålla snyggt på våra områden. Även annat underhållsarbete kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Som säsongsarbetare måste Du ha B-körkort och vana av trädgårdsarbete.                                                      Som sommarjobbare måste Du ha fyllt 16 år och ha AM-körkort.                                                                           Har Du arbetat med liknande uppgifter tidigare är det givetvis meriterande.                                                     Social kompetens och en positiv inställning till arbetet är viktigt då Du kommer att möta både hyresgäster och vår egen personal i det dagliga arbetet. Du måste vara flexibel, kunna ta instruktioner och tidvis arbeta självständigt.

Anställning

Säsongsanställning 6 månader, april-september.                                                                                           Sommarjobb under juni-augusti. Anställningstid enligt överenskommelse.

Upplysningar

Lämnas av John Nordin 0393- 678674                                                                                                                             Du är välkommen med din ansökan, märkt sommarjobb/säsongsjobb, senast 2020-01-31 på mail till john.nordin@vaggeryd.se.


Vaggeryd-Skillingaryds
Bostads AB

Box 172
567 24
Vaggeryd

Besöksadress:

Järnvägsgatan 20
Vaggeryd
08.00-16.00

Telefon:

0393/67 86 71
10.00-16.00

E-post:

vsbo@vaggeryd.se

Fax:

0393 - 67 86 78.