Hyresinbetalning

Hyresinbetalningen är en av dina viktigaste skyldigheter som hyresgäst. Hyran för din lägenhet ska betalas i förskott, en månad i taget. På hyresavin står vilket datum hyran ska vara betald, den innebär att fakturans belopp ska finnas på VSBo:s konto på förfallodagen.

Exempel: flyttar du in den 1 februari ska fakturans belopp finnas hos oss senast den 31 januari. Fakturan för hyran fick du av oss när du skrev på ditt hyreskontrakt.

Avgift för pappersavi

Från och med 1 juli 2024 kommer vi ta ut en administrativ avgift på 49 kr/avi för pappersavier. E-faktura och autogiro är helt avgiftsfritt.

Har du pappersavi idag och vill ändra till annat aviseringssätt. Hör av dig till oss senast den 30 april hjälper vi dig med detta!

Betala din hyra enkelt genom autogiro eller e-faktura

Autogiro

Det är väldigt smidigt att betala hyran via autogiro. Hyran dras då varje månad automatiskt från ditt bank- eller personkonto den sista bankdagen (vardagen) i varje månad. Du behöver se till att det finns pengar som täcker din hyra på ditt bankkonto dagen innan förfallodagen. Varje hyresbetalning kontrolleras, eventuella rabatter och andra hyresändringar kommer alltid med.

Här kan du ladda ner blanketten för att anmäla dig till autogiro. Pdf, 506 kB.

Ifylld blankett lämnas till VSBo´s kontor eller skickas in till oss.

E-faktura

Vill du själv göra inbetalningen men slippa onödiga papper är e-faktura en bra lösning. För att få hyresavin elektroniskt anmäler du dig på din internetbank, sök på VAGGERYD.

Mina sidor

Du kan enkelt se alla dina hyresavier på Mina sidor. Där ser du belopp, förfallodag och OCR-nummer. För dig som inte har Mina sidor än finns en länk till registreringen på vår hemsida.
På startsidan klickar du på rubriken: Skapa Mina sidor för hyresgäster

 

Vaggeryd-Skillingaryds
Bostads AB

Stationsgatan 7
567 30 Vaggeryd

Besöksadress:

Järnvägsgatan 20
Vaggeryd
Måndag-torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00
Lunchstängt: 12.30 - 13.30

Telefon:

0393-67 86 71
Måndag-torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00
Lunchstängt: 12.30-13.30

E-post:

vsbo@vaggeryd.se